't Oortje, al sinds 1982 dé oorbellenwinkel van Nederland!

Horloges

Zowel in de winkel als in de webshop van 't Oortje vindt u diverse soorten horloges van welbekende merken, zoals Mondaine, Oozoo, Esprit, Jacob Jensen, Ice Watch, S.T.A.M.P.S. en Hugo Boss.

Danish Design

Ons verhaal is uniek, net als het jouwe. En we vinden het geweldig om tijd met je door te brengen. We houden ervan om ons in vrijheid uit te drukken, we koesteren puurheid en natuur, we waarderen harmonie en design. De plek waar dit allemaal samenkomt? Scandinavië. Danish Design, gelanceerd in 1988, bestaat al een tijdje maar de tijd heeft niet stilgestaan; net als jij hebben we unieke hoofdstukken in het leven geleefd en afgesloten, waarna we nieuwe zijn begonnen. We hebben onze Harmonie in natuur en design gevonden; we hebben ons laten inspireren om beter te worden, duurzaam te zijn en er voor je te zijn wanneer je ons zoekt.

S.T.A.M.P.S.

Wat is S.T.A.M.P.S. ? Een postzegel? Een accessoire? Een klokje? Een gimmick? Een verzamelobject ? Kult? Een communicatiemiddel? Een gadget? Een designobject? Of alles in een? Kijk en geniet van de verfrissende S.T.A.M.P.S. collectie waaruit u uw eigen unieke horloge kunt creëren.

De oorbellenspeciaalzaak en sieradenwinkel van Groningen.

© 't Oortje 2016..2023 | Privacy & Cookies | Disclaimer | Sitemap